Lunch V.19
11.00-14.00
MÅNDAG 06/05
Baconlindad köttfärslimpa med gräddsås, pressgurka, rårörda lingong och potatispuré
Örtbakad kycklinglårfilé med dijon & dragonsås, sidfläsk, syltlök, champinjoner och basmatiris
Veg. Halloumistroganoff med picklad rödlök yogurtkräm och basmatiris
TISDAG 07/05
Fläskfilé Oscar med bearanise, baconlindad sparris, handskalade räkoroch rostad kulpotatis
Bouillabaisse fiskgryta med torsk, lax, musslor, fänkål, citrusaioli och kokt potatis
Vegetarisk saffransrisotto med grillade grönsaker, rostade valnötter och ruccola
Korvstroganoff med basmatiris och saltgurka
ONSDAG 8/5
Schnitzel med rödvinssky, choronsås, gröna ärtor och råstekt potatis
Smörstekt strömming med brynt dillsmör, rårörda lingon och potatispuré
Vegetarisk rotfruktslasagne med béchamelsås, spenatsallad och grana padano
Korvstroganoff med basmatiris och saltgurka
TORSDAG 9/5
Kristihimmelsfärdsdag ingen lunchservering, öppet för á la carte från 13.00
FREDAG 10/5
Kalvstek med pepparsås, örtbakade rotfrukter och potatisgratäng
Panerad rödspättafilé med remouladsås, syrlig ärtsallad och kokt potatis
Vegetarisk enchilladas med jalapenokräm, tomatsalsa och rostade majskorn
Korvstroganoff med basmatiris och saltgurka
VECKANS SALLADER
Caesarsallad med grillad kycklingfilé, brödkrutonger, bacon och parmesan
Vegetarisk Caesarsallad med örtgrillad halloumi, brödkrutonger och grönsallad
I lunchen ingår hembakad bröd, salladsbuffé, lunchdryck, kaffe och något litet sött.
Tveka inte att fråga våra kockar om du har funderingar eller allergier!